İstanbul’un En Lüks Semtlerinde Oturanları Talip Olarak Kabul Ediyor

Esra Erol‘un Atv’deki evlilik programına katılan gelin adayı istekleriyle olay oldu. Sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına giren görüntülerde gelin adayı talibin beğenmeyerek yeni taliplerin ikamet etmesini istediği yerleri belirtti.
Adayların Nişantaşı, Etiler, Caddebostan, Cihangir, Moda gibi İstanbul’un lüks semtlerinde ikamet ediyor daha doğrusu o bölgelerde gayrimenkulü olsun istiyor. Bu bölgeler İstanbul’un hem en merkezi hemde konut ve gayrimenkulde en pahalı noktaları.
Moda: metrekare birim fiyatı 10.000 TL – 12.000 $ arasında değişiyor
Caddebostan: metrekare birim fiyatı 5.000 Tl – 11.000 TL arasında değişiyor
Cihangir: metrekare birim fiyatı 7.000 Tl – 12.000 $ arasında değişiyor
Nişantaşı: metrekare birim fiyatı 9.000 TL – 12.000 $ arasında değişiyor.
Etiler: metrekare birim fiyatı 8.000 TL – 15.000 $ arasında değişiyor.
Bu mevkilerin dışında kalan 3. köprünün ayağı Garipçe‘de ise fiyatlar 1.600 TL – 4.000 $ aralığında değişiyor.
Bu fiyatlardaki en düşük birim miktarlar çoğunlukla 30 – 40 yılllık binalar ve görüntüden ve manzaradan uzak daireler olduğunu söyleyebiliriz. Ortalama iyi bir manzaraya ve metrekareye sahip olsun isteniyorsa 1 milyon TL – Dolar fiyatını göz önüne almak gerekli.