DKY İnşaat Konut Deneyim Merkezini Tanıttı

DKY İnşaat, Türkiye’nin ilk gayrimenkul deneyim merkezini açtı.
DKY İnşaat, gayrimenkul sektöründe bir ilke imza atarak, ev sahibi olmak isteyenlerin almak istedikleri konut ile ilgili her detayı proje daha bitmeden deneyimleyebilecekleri ‘Satış/Deneyim Merkezi’ni hayata geçirdi. Büyükdere Caddesi’ndeki ‘Deneyim Merkezi’nde, konut sahibi olmak isteyenler, DKY On konsepti için tasarlanan 1+1,5 ve 2+1,5 örnek daireleri gezebiliyor, dairelerinin iç tasarımlarını dizayn edebiliyor ve konseptin içinde yer alan ortak alanları deneyimleyebiliyorlar. DKY İnşaat, kısa bir süre içinde ise 3D VR gözlük ile 3 boyutlu proje deneyimini de bu merkezde yaşatacak. Şirket ayrıca, deneyim merkezinde yıl boyu etkinlikler düzenleyip, elde ettiği birikimi ve fikirleri de yeni projelerinde uygulayacak.
DKY İnşaat, Büyükdere Caddesi’nde bulunan ‘Satış/Deneyim Merkezi’ni düzenlediği organizasyonla tanıttı.
DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali dumankaya, Deneyim Merkezi’nde ‘DKY ON’ konseptinin tüm öğelerinin tecrübe edilebileceğini söyledi. Proje bitmeden evin iç ve dış mekanındaki tüm detaylarının bu merkezde sunulduğunu aktaran Ali Dumankaya, Deneyim Merkezi’ni DKY On konseptinin prototipi olarak kurduklarını belirtti. Ali Dumankaya, “Bu merkezde örnek daire gezmenin dışında, duvarınızda yer almasını istediğiniz tabloya kadar düzenleyip, iç dekorunuzu şekillendirebiliyorsunuz. Kısa bir süre içinde 3 boyutlu gözlüklerle satın alınmak istenen evin içini gezdirip, daha proje bitmeden dairenin bulunduğu kattan manzarayı seyrettireceğiz” dedi.
Merkezi sürekli yaşayan bir etkinlik alanı olarak da tasarladıklarını aktaran Dumankaya şunları söyledi: “Yeniliklerimizi, projelerimizde hayata geçirmeden önce kullanıcılarla burada paylaşarak, katılımcı bir yaklaşımla projelerimizi geliştirmek istiyoruz. Biz yaptık oldu demek yerine birlikte geliştirmek istiyoruz. Yaşam alanlarına ilişkin talepleri ve hayalleri dinleyip, denemelerle doğruları keşfetme şansını yakalayacağız. Burada gerçekleştireceğimiz ve Club On adını verdiğimiz etkinlikler kapsamında, 3D printer atölyesinden, kahvenin Anadolu’daki yolculuğuna kadar bir çok konuda yıl boyu etkinlikler olacak. Elde ettiğimiz deneyim ve birikimlerimizi ise, yeni projelerimizde uygulama fırsatı bulacağız.”
Milliyet