TOKİ Başkanı Turan, MIPIM fuarının açılışına katıldı

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, gayrimenkul sektörünün en büyük organizasyonu olan MIPIM fuarının açılışına katıldı.
Turan, MIPIM’de sergilenecek İstanbul Çadırı ve içinde bulunan 96 metrekarelik İstanbul maketinin açılışını İstanbul Valisi Vasip Şahin, İTO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çağlar, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan ile birlikte gerçekleştirdi.
TOKİ Başkanı Turan, Fransa’nın Cannes şehrinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilen dünyanın en büyük gayrimenkul fuarı MIPIM‘e katıldı. Turan, İstanbul Valisi Vasip Şahin ile birlikte fuarda yer alan standları gezerek projeleri inceledi.
MIPIM, gayrimenkul ve kentsel dönüşüm projelerinin uluslararası arenada tanıtılması, markaların önemli ortaklıklara imza atması için büyük bir platform. Fuarda geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da uluslararası yatırımcılar, şehir planlamacıları, mimarlar, konut sektörünün önde gelen temsilcileri ve belediyeler bir araya geliyor.